Miezmoor (vakantie bericht)

Laatste puzzel voor de vakantie: woensdag 24 juli
Laatste uitzending voor de vakantie: zaterdag 27 juli
Eerste uitzending na de vakantie: zaterdag 7 september
Eerste puzzel na de vakantie: woensdag 11 september.

Voor alle genoemde datums geldt D.V.

  • Replace in App: 038-3856479|038-3856479 (of gebruik de button hieronder) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.|Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of gebruik de button hieronder)

Dit is één van de oudste C.B.O.-programma’s en wordt wekelijks op de zaterdagavond uitgezonden. 
De uitzending van dit programma is van 19.00 uur tot 19.15 uur. 
Het programma is hoofdzakelijk bedoeld voor de kerktelefoonluisteraars die in de afgelopen week jarig zijn geweest.
Wilt u ook gefeliciteerd worden? Geef dit dan op via het telefoonnummer 038-3856479. 
De jarigen van de afgelopen week worden door één van onze medewerksters van de felicitatiedienst bezocht. Het programma bevat een korte overdenking en aan de hand van de Schriftlezing mogen de jarigen vanuit Gods Woord worden bemoedigd. Daarna wordt de jarigen een bijpassende psalm of lied aangeboden.

Uiteraard kunt u zich ook laten opnemen in dit bestand. Wij komen dan in de week van uw verjaardag bij u langs zodat wij weten of u in de betreffende uitzending gefeliciteerd wil worden en om op die manier in contact te blijven met u als luisteraar.

Als u dit wilt dan kunt u altijd even bellen met ons op het bekende telefoonnummer 038-3856479. U kunt ook een e-mail sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.